Главная | Регистрация | Вход | RSSПятница, 29.03.2024, 14:50

Сайт учителей информатики Харьковской
гимназии № 47

Меню сайта



Наши опросы
Оцените наш сайт
Всего ответов: 371



Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2017 » Ноябрь » 10 » Нові олімпіади))
23:28
Нові олімпіади))

З метою поширення програмування з'являється багато нових та різноманітних олімпіад та конкурсів)

Так, наприклад, на сайті математика.укр розпочались такі олімпіади:

1. Олімпіада "Програмування. Free Pascal" - Онлайн-олімпіада для школярів і студентів, які вивчають програмування. Для виконання олімпіадних завдань використовуйте мову free pascal. Пропонується виконати два види завдань: написати програму або процедуру чи функцію, яка розв'язує задачу. Перевірка задач здійснюється у реальному часі. Олімпіада не має обмежень у часі - можна записатися для участі та потім розв'язувати задачі у будь який час, зручний для вас. За результатами олімпіади ви отримаєте електронний сертифікат

2. Олімпіада "С++ для початківців" - Онлайн олімпіада для тих, хто починає або вивчає основи програмування з використанням мови C++. Олімпіада не має обмежень у часі. Ви змагаєтесь, щоб отримати найбільшу кількість балів з можливих. Учасникам олімпіади пропонується 18 задач. Онлайн перевірка у реальному часі.  За результатами участі в онлайн-олімпіаді Ви отримаєте електронний сертифікат з вашою оцінкою.

3. Олімпіада "Програмування. С++" - Початок олімпіади - незабаром. Очікуйте повідомлення. Онлайн-олімпіада для школярів і студентів. Для виконання олімпіадних завдань використовуйте мову С++.  Учасникам олімпіади слід розв'язати 20 задач. Раніше задачі пропонувалися у олімпіаді "Програмування. Free Pascal" та на численні прохання тих, хто не вивчав мову free pascal, реалізовані для С++. Онлайн перевірка задач здійснюється у реальному часі. Два види задач: написати програму або функцію, яка розв'язує завдання. Олімпіада не має обмежень у часі - можна записатися для участі та потім розв'язувати задачі у будь який зручний час. За результатами олімпіади видається електронний сертифікат.

Для участі в олімпіадах потрібно лише зареєструватися на сайті)

Також наявні та працюють такі курси:

1. Програмування. Python - Основи програмування мовою Python. Основна мета курсу - ознайомлення з базовими алгоритмами програмування мовою Python та основами ООП. Онлайн інтерактивний матеріал, онлайн-редактор та інтерпретатор Python. Здача задач онлайн. Сертифікат про навчання на курсі.

2. Програмування | 1-й семестр - Курс з основ програмування для початківців. Розрахований на студентів першого курсу навчання. Основна мета курсу - ознайомлення з базовими алгоритмами програмування.

3. Програмування. С++. 2-й семестр - Мета курсу - ознайомлення студентів із основними алгоритмами та методами програмування на прикладі мови С++ з використанням математичного апарату, необхідного для розв'язування теоретичних і практичних задач, прищеплення навичок дослідження прикладних проблем та створення програмного забезпечення.

Для початку навчання теж потрібна лише реєстрація на сайті.))

Щасти вам!

Просмотров: 353 | Добавил: fabra82 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Ноябрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архив записей
Друзья сайта
  • РМО вчителів інформатики Шевченківського (Дзержинського) району м. Харкова
  • Блог Ірини Табарчук
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Все материалы не авторов сайта выложены только для ознакомления и никакой ответственности за них авторы сайта не несут!
    Авторство принадлежит исключительно правообладателям!
    Скачав с сайта информацию, пользователь согласен с тем, что делает это для ознакомления и должен уничтожить ее в течение 24 часов после загрузки или приобрести у автора или фирмы-производителя!
    Ибо кто же поможет учителю, как не другой учитель!
    Copyright MyCorp © 2014
    uCoz